Sähkökolmikko 

Sähköalan ammattilaiset apunasi | Lemu, Turku, Varsinais-Suomi

Osuuskunta Sähkökolmikko on vuonna 2004 perustettu yritys, joka tarjoaa asiantuntevia sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin sekä muun sähköalan palveluja Lemun sekä koko Varsinais-Suomen alueella – kutsuttaessa myös koko maassa. Lisäksi toimintaamme kuuluvat sähkötarvikkeiden myynti, KAIR-ilmastointilaitteiden huollot sekä antennien ja aurinkopaneelien asennukset. Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä ja yrityksistä.

Täyden palvelun sähköyritys

Täyden palvelun sähköyrityksenä haluamme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toteutamme sähköratkaisut mielellämme avaimet käteen -periaatteella. Tämä pitää sisällään kaiken sähkösuunnittelusta toteutukseen ja sähköasennukseen – helppoa ja vaivatonta, eikö totta? 

Olipa kyseessä pieni tai suuri urakka, me teemme kaikki työmme laadusta tinkimättä ja yli 20 vuoden kokemuksella. Annamme kaikillemme töillemme takuun ja huolehdimme sähkötöiden turvallisesta ja viimeistellystä lopputuloksesta.

Meiltä myös ilmastointilaitteiden huollot ja aurinkopaneelien asennukset!

Olemme valtuutettuja KAIR-ilmastointilaitteiden huoltajia Vakka-Suomen alueella. Ilmastointilaitteiden laadukas huolto takaa raikkaan ja hapekkaan hengitysilman riittämisen sisätiloissa.

Uutena palveluna asennamme aurinkopaneeleja