Sähkötyöt

Sähköurakoinnista sähkötarvikemyyntiin | Lemu, Turku, Varsinais-Suomi

Sähkökolmikko tekee vaativatkin sähkötyöt koteihin, liiketiloihin sekä teollisuus- ja muihin kohteisiin Lemun, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Tavoitteenamme on tarjota kestäviä sähköisiä ratkaisuja kaikille asiakkaillemme kohteesta ja työn vaativuudesta riippumatta.

Ammattitaitoisen sähkösuunnittelun ja tehokkaan sähköurakoinnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman sähkötarvikkeita. Älä unohda myöskään antenniasennus- tai KAIR-huoltopalveluamme! 


Sähkösuunnittelu

Huolellinen sähkösuunnittelu takaa sen, että kodin sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja ennen kaikkea turvallista. Toimivuuden ohella erikoisasiantuntijan suunnitelmalla saavutetaan lisäksi selvää säästöä.


Sähköurakointi

Ammattitaidolla tehtävä sähköasennus takaa laitteiden toimivuuden halutulla tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Älä siis säästä väärässä kohdassa vaan luota kokeneen ammattilaisen työnjälkeen. Muista myös, että meidän tekemällämme työllä on takuu.


Sähkötarvikemyynti

Meillä on myynnissä kattava valikoima sähkötarvikkeita ja varaosia sekä kotien että yritysten tarpeisiin. Koska olemme Elfin-liiton virallinen jäsen, kauttamme on saatavilla monipuolisesti myös Elfin-tuoteperheen laatutuotteita.


KAIR-ilmastointihuollot ja antenniasennukset

Sähkökolmikko on erikoistunut huoltamaan KAIR-ilmastointilaitteita Vakka-Suomen seudulla. Kunnollinen ja laadukas huolto takaa sen, että KAIR-ilmastointi tuo sisätiloihin riittävästi puhdasta ja raikasta ilmaa, jota on suorastaan ilo hengittää.

KAIR-ilmastointilaitteita käytetään muun muassa teollisuudessa, toimistoissa, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa, kerrostaloissa sekä pientaloissa. Me huollamme kaikki KAIR-ilmastointilaitteet käden käänteessä, rakennuksen koosta tai tarkoituksesta riippumatta. Ota yhteyttä ja pyydä meidät huoltokäynnille, niin saat takuulla toimivan ilmastoinnin!

Muista myös antenniasennuspalvelumme, jonka avulla saat antennit kotiisi ja muihin kohteisiisi helposti, turvallisesti ja kestävästi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!